Före Avresan

 

Vi hoppas att du uppskattat och njutit av er vistelse på Padel Mansion. Allt gott har dock sitt slut, tyvärr. Det finns en del saker som vi behöver ha er hjälp med innan er hemresa, och som ni bör tänka på. 

 

Avresetider

För att hinna förbereda för nästa gäster så måste vi ha full tillgång till Padel Mansion från kl 10.00. Har ni senare flygtid försöker vi tillsammans hitta en lösning, men då kan det komma att vara aktuellt med en något tidigare tillgång i utbyte. Detta för att vi skall hinna iordningsställa Padel Mansion i samma skick som det var när ni anländer till Padel Mansion. Viktigt att alla kunder blir nöjda.

 

Städning

Vi genomför finstädning efter er vistelse. Ni gör en grovstädning och ser till så att det ser ordnat ut.  Samla ihop och kasta ev. shoppingkartonger, papper, skräp. Resten tar vi hand om.

 

Rengör grillen/grillarna samt industridiskmaskinen

Tänk på att rengöra grillen/grillarna (ingår inte i slutstädningen, då det är lättare att rengöra grillen medans grillen är varm) innan avresa. Se även till att tömma industridiskmaskinen och rengöra den från era matrester. Såklart gäller detsamma för diskmaskinen i köket/köken.

 

Handdukar

Lägg handdukarna på sådant sätt att de kan torka (dvs undvik att slänga de i en hög). Förslagsvis på gräsmattan utanför BBQ-terrassen. Alternativt på ditt rum, men gärna inte i en hög om handdukarna är våta.

 

Sängkläder

Vi tar hand om tvätten av sängkläder. Hjälp oss dock gärna med att ta av (ta dock inte av madrass-och kuddskydden som vi själva inspekterar/tar av och tvättar med jämna mellanrum) samla ihop lakan, påslakan och örngott och lägg även detta på gräsmattan utanför BBQ-terrassen alternativt på golvet på ditt rum.

 

Släng era sopor

Se till att samtliga papperskorgar i era rum och i köket är tömda och soporna tömda/lämnade på sopstationen 200m från Padel Mansion.

 

Lämna ingen disk

Planera så att ni har tid att köra diskmaskinen innan avresan och så att all disk är upplockad och satt i skåpen på sin plats.

 

Om ni flyttat runt möbler (ute/inne)....

...så ställ tillbaka möblerna så att det står på samma plats som vid ankomst.

 

Lämna padelbanan som ni vill finna den

Samla ihop bollar, ta bort skräp/kartonger/tomflaskor/burkar och släng i dina sopor. Vi tar hand om skötseln av banan, fönsterputsning, finstädning utanför banan etc. Se även till så att padelrummet är iordning, bollarna i korgen/bollmaskinen etc.

 

Tanka och städa ur bilarna som ni disponerat under vistelsen

Åk och tanka (gör detta innan avresa, så vi inte behöver stanna till på väg till flygplatsen) samt städa ur ev. burkar, flaskor, skräp. Du behöver inte tvätta bilen utvändigt/invändigt, utan det tar vi hand om. Men lämna bilarna i ett avstädat skick.

 

Inspektera fordonen tillsammans med oss

Innan du åker inspekterar du fordonen tillsammans med oss. Tänk på att i supportgruppen rapportera skador som ni vet om (koncept: "ärlighet varar längst...."). Har det uppstått flertalet småskador så låter vi vår bilservice-partner titta på skadorna och göra en offert på kostnaderna. Tänk på att parkeringsskador är vanligt i Spanien, så även om ni inte själv orsakat skadan/skadorna så har ni ansvaret för fordonet under vistelsen.

 

Avlämning på flygplatsen

Efter er vistelse så hjälper vi till att köra sista sällskapet till flygplatsen. Med sista sällskapet menas att om ni är fler sällskap som flyger på olika tider, så ansvarar ni själva att köra de tidiga sällskapen till flygplatsen. Sista sällskapet som lämnar Padel Mansion kör vi till flygplatsen enligt de önskemål ni har med avgångstid (räkna med 30 min restid till flygplatsen).

 

Är det något av ovanstående inte gjort....

...så tvingas vi debitera för tid, administration och det vill ni undvika. Aktuella priser finner du i våra "General Letting Terms" (klicka här).