Före Avresan

 

Vi hoppas att du uppskattat och njutit av er vistelse på Padel Mansion. Allt gott har dock sitt slut, tyvärr. Det finns en del saker som vi behöver ha er hjälp med innan er hemresa, och som ni bör tänka på.

 

Städning

Vi genomför finstädning efter er vistelse. Ni gör en grovstädning och ser till så att det ser ordnat ut.  Samla ihop och kasta ev. shoppingkartonger, papper, skräp. Resten tar vi hand om.

 

Handdukar

Lägg handdukarna på sådant sätt att de kan torka (dvs undvik att slänga de i en hög). Förslagsvis på gräsmattan utanför BBQ-terrassen. Alternativt på ditt rum, men gärna inte i en hög om handdukarna är våta.

 

Sängkläder

Vi tar hand om tvätten av sängkläder. Hjälp oss dock gärna med att samla ihop lakan, påslakan och örngott (låt madrasskyddet, kuddar och ev. täcke ligga kvar) och lägg även detta på gräsmattan utanför BBQ-terrassen alternativt på golvet på ditt rum.

 

Släng era sopor

Se till att samtliga papperskorgar i era rum och i köket är tömda och soporna tömda.

 

Lämna ingen disk

Planera så att ni har tid att köra diskmaskinen innan avresan och så att all disk är upplockad och satt i skåpen på sin plats.

 

Om ni flyttat runt möbler (ute/inne)....

...så ställ tillbaka möblerna så att det står på samma plats som vid ankomst.

 

Lämna padelbanan som ni vill finna den

Samla ihop bollar, ta bort skräp/kartonger/tomflaskor/burkar och släng i dina sopor. Vi tar hand om skötseln av banan, fönsterputsning, finstädning utanför banan etc.

 

Tanka och städa ur bilarna som ni disponerat under vistelsen

Åk och tanka samt städa ur ev. burkar, flaskor, skräp. Du behöver inte tvätta bilen utvändigt/invändigt, utan det tar vi hand om.

 

Inspektera bilarna tillsammans med oss

Innan du åker inspekterar du bilarna tillsammans med oss. Tänk på att i supportgruppen rapportera skador som ni vet om (koncept: "ärlighet varar längst...."). Har det uppstått flertalet småskador så låter vi vår bilservice-partner titta på skadorna och göra en offert på kostnaderna.

 

Avlämning på flygplatsen

Efter er vistelse så hjälper vi till att köra sista sällskapet till flygplatsen. Med sista sällskapet menas att om ni är fler sällskap som flyger på olika tider, så ansvarar ni själva att köra de tidiga sällskapen till flygplatsen. Sista sällskapet som lämnar Padel Mansion kör vi till flygplatsen enligt de önskemål ni har med avgångstid (räkna med 30 min restid till flygplatsen).