PadelLacy i Elda

Vi samarbetar med Padel Lacy i Elda. En gemytlig 9-banors spansk padelklubb 35 min från Padel Mansion. Vi har noga valt ut en samarbetspartner som håller hög kvalitet på tränare, organisation och service. Padel Lacy har också ett bra kök och möjligheter att erbjuda BBQ etc. Det finns generöst med sociala ytor och stället har även ett gym och såklart omklädning.

 

Padel Lacy är en spansk padelklubb, med 9 banor, varav 5 banor under tak. Samtliga tränare pratar bra engelska och Jörgen Persson ("en skön skåning") hjälper er att skräddarsy ditt upplägg med tex:

  • Engelsktalande tränare med grupper eller individuellt.
  • Americanos med spanska spelare
  • Landskamper Sverige - Spanien, med efterföljande grillning/fest

Ert besök planeras i förväg så att ni får rätt motstånd, och har ett färdigt program med bokade banor, tränare, aktiviteter, mat, dryck etc. 

 

Vi har noga valt ut samarbete då vi har märkt en stor efterfrågan från våra gäster att få möta spanskt motstånd och känna på hur det känns att spela på en gemytlig, typisk spansk padelklubb. Vi har varit runt på närliggande padelklubb/anläggningar för att hitta detta. Och vi hittade rätt när vi kom till Padel Lacy.

 

Ni kommer att lägga märke till att fokus på det sociala och sporten padel är de stora skillnaderna. Ni kommer få uppleva hur padeln utvecklats under lång tid i Spanien. Och ni kommer kunna få ta del av detta genom att få svensktalande (nja....skånska....)  hjälp att skräddarsy ert upplägg och även ha denna hjälp på plats. 

 

Här har du lite bilder på hur det ser ut på Padel Lacy:

Och här har du se lite bilder från tidigare event/arrangement på Padel Lacy: