Under Vistelsen

 

Regler är ett negativt laddat ord och det är inget kul att prata om regler. Men för tydlighetens skull så har vi sammanfattat de enkla och för oss logiska regler som måste gälla:

 

Generellt Padel Mansion

Padel Mansion är inget all inclusive där allt ingår, utan det är mer som ett självhushåll. Ni köper det ni använder såsom toalettpapper, hushållspapper, tvål, diskmaskintabletter, tvättmedel, disktrasor, städmaterial, köksprodukter, badrumsprodukter etc.

 

Hänsyn och respekt för grannar

Vi är omgivna av grannar. Padelbanan kan nyttjas mellan kl 08.00-23.00. Är ni högljudda eller spelar musik går detta bra mellan kl 09.00-00.00. I Spanien sker sällan klagomål "mellan grannar", utan man ringer lokalpolisen som kommer ut och tillrättavisar och bötfäller. Sker detta så står du som gäst för bötesbeloppet, då det är ni som orsakat störningen.

 

Detta gäller vid lån av padelbanan

Det kostar ingenting för gäster att nyttja padelbanan. Finns det mer än ett sällskap på Padel Mansion så finns en bokningslista i pärmen vid matbordet i köket. Tänk på att inte boka in fler timmar än vad du har rätt att göra.

 

Jacuzzin

Som gäst har du tillträde till jacuzzin. Temperaturen ställer du enkelt in med + och - (enda du behöver/skall göra). Temperaturen bör ligga på mellan 36-40 grader.

 

Poolen

Som gäst har du tillträde till jacuzzin. Pooltäcket skall efter användande läggas på för att hålla värmen (under sommar-perioden maj till september så behövs oftast inte detta.

 

Detta gäller vid lån av bil/buss (bil/buss ingår inte vid veckovis hyra under sommarmånaderna)

När du vistas på Padel Mansion har du tillgång till bil/minibuss (beroende av hur många som ni är). Du betalar inget för nyttjande mer än den diesel/bensin som du förbrukar. Du sköter själv tankningen och bedömningen. Notera att det finns en åldersgräns på 25 år för att köra bilarna/minibussarna. Kör någon under 25 år och något händer så finns det ingen försäkring som täcker skador. Skador, stora som små, som uppkommer när du lånat bilen, täcks av försäkringen med en självrisk om €300 per skada. Genom att låna bilarna/minibussarnas så godkänner du detta. Vi håller alltid bilarna i bästa skick och ser du före användandet någon skada så ta foto och/eller lägg i supportgruppen före du använder bilarna. Nycklar till fordonen finns på anvisad plats. Du ansvarar "för ditt/dina fordon" under hela vistelsen. När en skada (även den minsta skrapskadan) uppstår är det bästa att ta foto och lägga i supportgruppen ("ärlighet vara längst").

 

Vid lån av golfklubbor

Det finns en nyckel till förrådet för golfklubbor. Denna får du vid ankomst om du bett om det. Ansvaret för golfklubbarna ligger på dig som gäst, vilket innebär att du blir ersättningsskyldig om de går sönder eller stjäls. Vid återlämnandet se till så att klubborna ligger i de bagar som de var i när du tog golfbagarna. Ta aldrig klubbor ut från bagarna, utan använd endast kompletta set. Städa alltid ur golfbagarna när du är klar (inget som vi annars gör, utan vi låter gästerna sköta detta själv, så det är av vikt att du lämnar golfbagen i det skick du önskar finna den i själv).

 

I padelrummet

Bollarna som finns i bollmaskinen och uppsamlingskorgen, får endast användas till bollmaskinen. Detta för att säkerställa att det finns tillräckligt med bollar för de som vill träna med bollmaskinen. Bollmaskinen får användas utan extra kostnad. 

 

Diskmaskin

Det finns en diskmaskin respektive kök.  Diskmaskintabletter, sköljmedel och salt (om detta inte skulle finnas) ansvarar ni för själva. För de gäster som hyr hela gästhuset, så finns en industridiskmaskin på BBQ-terrassen och med den diskar du en omgång på ca 2 min.

 

Tvättmaskin

Det finns två tvättmaskiner som får användas av gästerna. Tvättmedel och sköljmedel ansvarar ni för själva.

 

Torkning av tvätt

Det finns några torkställ på Padel Mansion. Samt ett antal klädstreck borta vid padelbanan (längst bort där förrådet för solcellerna är). 

Download
HusTips Padel Mansion 2023.pdf
Adobe Acrobat Document 573.8 KB