Under Vistelsen

 

Regler är ett negativt laddat ord och det är inget kul att prata om regler. Men för tydlighetens skull så har vi sammanfattat de enkla och för oss logiska regler som måste gälla:

 

Generellt Padel Mansion

Padel Mansion är inget all inclusive där allt ingår, utan det är mer som ett självhushåll. Ni köper det ni använder. För att ge er en bra och bekväm start på vistelsen så har vi iordningstsällt ett Välkomstkit som består utav:

  • Lite vatten som står i kylen
  • Lite frukt som finns i köket
  • Två diskmaskintabletter, så ni kan komma igång med diskmaskinen
  • Två tvättmaskintabletter, så att ni kan komma igång med tvättmaskinen.
  • Ett bollrör med padelbollar.

Hänsyn och respekt för grannar

Vi är omgivna av grannar. Padelbanan kan nyttjas mellan kl 08.00-23.00. Är ni högljudda eller spelar musik går detta bra mellan kl 09.00-00.00.

 

Detta gäller vid lån av padelbanan

Det utgår ingen hyra vid spel på padelbanan. Finns det andra gäster så finns en bokningslista i pärmen vid matbordet i köket. Tänk på att inte boka in fler timmar än vad du har rätt att göra.

 

Jacuzzin

Som gäst har du tillträde till jacuzzin. Temperaturen ställer du enkelt in med + och - (enda du behöver/skall göra). Temperaturen bör ligga på mellan 36-40 grader.

 

Poolen

Som gäst har du tillträde till jacuzzin. Temperaturen, när poolen är uppvärmd, ligger på ca 25 grader. Pooltäcket skall efter användande läggas på för att hålla värmen.

 

Detta gäller vid lån av bil/minibuss

När du vistas på Padel Mansion har du tillgång till bil/minibuss (beroende av hur många som ni är). Du betalar inget för nyttjande mer än den diesel/bensin som du förbrukar. Du sköter själv tankningen och bedömningen. Notera att det finns en åldersgräns på 25 år för att köra bilarna/minibussarna. Kör någon under 25 år och något händer så finns det ingen försäkring som täcker skador. Skador, stora som små, som uppkommer när du lånat bilen, täcks av försäkringen med en självrisk om €150 "per skadetillfälle". Genom att låna bilarna/minibussarnas så godkänner du detta. Nycklar till fordonen finns på anvisad plats och nyckeln skall alltid läggas där när ni kommit tillbaka efter er färd. Ni äger inte rätt till "just den bilen/minibussen" utan gästerna samsas om fordonen. När ni tar nyckeln så skriver ni upp på listan när ni tagit fordonet och när det förväntas vara tillbaka.

 

Vid lån av elcyklar - används på egen risk

Se till att alltid låsa elcyklarna när de används utanför Padel Mansion. Cyklarna är för dyra och stöldbegärliga för att lämnas utan tillsyn. Skulle en eller flera cyklar bli stulna ansvarar ni som gäst för självriskerna. och går de i sönder ansvarar ni för reparationerna.

 

Vid lån av golfklubbor

Det finns en nyckel till förrådet för golfklubbor. Denna får du vid ankomst om du bett om det. Ansvaret för golfklubbarna ligger på dig som gäst, vilket innebär att du blir ersättningsskyldig om de går sönder eller stjäls. Vid återlämnandet se till så att klubborna ligger i de bagar som de var i när du tog golfbagarna. Ta aldrig klubbor ut från bagarna, utan använd endast kompletta set.

 

I padelrummet

Bollarna som finns i bollmaskinen och uppsamlingskorgen, får endast användas till bollmaskinen. Detta för att säkerställa att det finns tillräckligt med bollar för de som vill träna med bollmaskinen. Bollmaskinen får användas utan extra kostnad. 

 

Diskmaskin

Det finns en diskmaskin i det gemensamma köket. Den år användas av gästerna. Diskmaskintabletter, sköljmedel och salt (om detta inte skulle finnas) ansvarar ni för själva. 

 

Tvättmaskin

Det finns två tvättmaskiner som får användas av gästerna. Tvättmedel och sköljmedel ansvarar ni för själva.

 

Torkning av tvätt

Det finns ett torkställ i utrymmet bortom BBQ-köket. Samt ett klädstreck borta vid padelbanan.